Vier jouw feestje bij Bar De Promenade!

Nog eentje dan...

Heb je iets te vieren? Verjaardag, bedrijfsborrel, jubileum of gewoon zomaar?

Dan ben je bij Bar De Promenade aan het juiste adres! Door het sfeervolle interieur waan je je echt weer in de 'bruine' kroeg van vroeger, natuurlijk wel uitgerust met de modernste technieken! 

Van Zondag tot Dinsdag is de volledige 'Prom' af te huren voor gezelschappen tot 200 personen. We gebruiken dan ook 'Naast de Prom' die volledig zelfvoorzienend is met een eigen geluidsinstallatie, rookruimte en eigen entree + toiletgroep. Door middel van grote klapdeuren worden de 'oude prom' en de 'nieuwe prom' met elkaar verbonden. 

Ben je met een kleiner gezelschap of wil je het op een andere dag? Geen enkel probleem bij ons! Je kan 7 dagen per week 'Naast de Prom' af huren voor jouw eigen festiviteit. Wil je een buffet erbij of lekker gemengde hapjes? Geen vraag is ons te gek en we maken graag een offerte op maat voor je klaar. 

50 meter verderop ligt Eetcafé De Witte 's‑Gravenzande waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen of dineren. Na je verjaardagsfeest nog even een 'borrel af' drinken? Voor je jubileum nog een heerlijk hapje eten of een ijsje halen bij onze ijssalon Il Bianco? Geen enkel probleem voor ons, wij adviseren je graag over jouw perfecte middag/avond! Zo kunnen wij bijvoorbeeld in de wintermaanden onze extra restaurant ruimte ombouwen tot een sfeervolle locatie voor uw verjaardag/event/business meeting. Wij houden van persoonlijk contact en nodigen u uit voor een heerlijk kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. 

Op onze locatie Eetcafé De Witte De Lier kunnen wij op maandag en dinsdag gezelschappen tot 220 personen ontvangen voor bijvoorbeeld een feestavond. Ook dinerbuffetten of a-la-carte behoren tot de mogelijkheden. Met de aanbouw van de serre in januari 2019 is onze capaciteit vergroot naar 140 zitplaatsen. En ook op het overdekte en verwarmde terras kunt u genieten van een hapje en een drankje wat het totaal aantal zitplaatsen tot 180 maakt. 

Heeft u interesse, speciale wensen of wilt u eens een kijkje komen nemen?

Neem dan contact met ons contactformulier!

De Prom is altijd feest!

Openingstijden & adres